Ζητιανεύοντας σπέρμα

Γυναικεία πρότυπα

Αν ρωτήσεις σήμερα οποιαδήποτε σύγχρονη κοπέλα: «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» — καμιά δεν πρόκειται να σου απαντήσει σύζυγος και μητέρα. Μια φοιτήτρια πλέον δεν προβλέπεται να παντρευτεί πριν τελειώσει τις σπουδές της, η καριέρα πάντα προηγείται. Η οικογένεια δεν θεωρείται αρκετά φιλόδοξο όνειρο για μια κοπέλα. Ειδικά ο ρόλος της νοικοκυράς θεωρείται ό,τι πιο υποτιμητικό. Αντιθέτως, το να φέρεται η γυναίκα σαν άντρας (σεξουαλικά επιθετική, ανόητες κοκορομαχίες), να μιλάει σαν άντρας («μαλάκα», «στ’ αρχίδια μου») και να σκέφτεται σαν άντρας (με δήθεν βαθείς στοχασμούς, αντί για το γυναικείο ένστικτο που την κάνει και καλύτερο κριτή χαρακτήρων) είναι ένδειξη απελευθέρωσης. Ωστόσο, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο υποτιμητικό για μια γυναίκα από το να φέρεται σαν άνδρας. Πολλές γυναίκες σήμερα γίνανε οι άντρες που θα ήθελαν να παντρευτούν και μετά παραπονιούνται που δεν βρίσκουν άντρα να παντρευτούν. Μα τους άντρες τους ελκύουν οι θηλυκές γυναίκες· αυτές δηλαδή που δεν κρύβουν έναν ομοφυλόφιλο άνδρα μέσα τους.

Στα ΜΜΕ προάγεται ένας ανόητος ανταγωνισμός των γυναικών με τους άντρες, ξεχνώντας πως οι άντρες έδωσαν στις γυναίκες δικαίωμα ψήφου, ανακάλυψαν το αντισυλληπτικό χάπι, εφηύραν το ψυγείο και το πλυντήριο που τις απελευθέρωσε από τις δουλειές του σπιτιού. Από την άλλη, η γυναίκα είναι αυτή που εκπολιτίζει τον άνδρα, του δίνει ενέργεια και του δείχνει τον δρόμο στην ζωή — χωρίς την γυναίκα ο άνδρας είναι χαμένος στην ζωή του. Αρχετυπικά, τα αγόρια παίζουν με στρατιωτάκια και τα κοριτσάκια με κούκλες· όπως και ο άντρας βρίσκει ή χάνει την ψυχή του στο επάγγελμα και η γυναίκα στην οικογένεια. Βέβαια πολλοί διανοούμενοι διαφωνούν με αυτά θεωρώντας πως άνδρες και γυναίκες είναι βασικά ίδιοι γιατί και οι δύο είναι άνθρωποι. Όπως όμως είπε και ο Τζώρτζ Όργουελ: «μόνο ένα διανοούμενος θα ήταν αρκετά ηλίθιος για να πιστεύει κάτι τέτοιο».

Φεμινιστική προπαγάνδα

Σήμερα πολλές νέες γυναίκες έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια — σε αντιδιαστολή με τις σοφότερες γηραιότερες. Η πηγή των προβλημάτων τους βρίσκεται στο ότι δεν τους αρκεί να είναι μόνο γυναίκες, αλλά θέλουν να είναι και άντρες· αν τους το πεις, βέβαια, σου τσαμπουνάνε μπούρδες περί «αποφυγής στερεοτύπων». Καθημερινά βομβαρδίζονται από τα ΜΜΕ με το γυναικείο πρότυπο της δυναμικής και ανεξάρτητης σκρόφας — αντιθέτως, η γυναίκα μάνα και νοικοκυρά προβάλλεται κάτι σαν απελπισμένη οπισθοδρομική.  Όλα τα  καθεστώτα που θέλησαν να αλλάξουν με την βία την κοινωνία, όπως γίνεται σήμερα με την πολιτική ορθότητα και τα ομοιόμορφα ΜΜΕ, στοχοποίησαν την γυναίκα, γιατί μπορεί οι άντρες να φτιάχνουν τους νόμους, αλλά οι γυναίκες διαμορφώνουν τα ήθη. Αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ σήμερα, δεν ελέγχουν μόνο το πολίτευμα, αλλά και τον πολιτισμό.

Διαφορές Ανδρών – Γυναικών

Η γυναίκα σήμερα έγινε με το ζόρι ίση, αλλά πλέον δεν είναι διαφορετική. Να, λοιπόν, ένας μπούσουλας διαφορών για να ξεχωρίζουμε τις γυναίκες από τους άντρες:

Διαφορές στο συναίσθημα

Στο συναίσθημα είναι φύσει πιο ερωτικές από τους άνδρες. Αυτό σημαίνει ότι το να είναι υπέροχες τις γεμίζει πιο πολύ από το να είναι πλούσιες ή επιτυχημένες. Αυτό στην καθημερινότητα μεταφράζεται περίπου ως εξής:

  • αργούν αναπόφευκτα στα ραντεβού, ο ερωτισμός προσδίδει πάντα μια διασταλτική αίσθηση του χρόνου στον άνθρωπο·
  • έχουν υψηλή συναισθηματική ευφυΐα, αντιλαμβάνονται εύκολα με ποιον έχουν να κάνουν·
  • διακρίνουν πολλά χρώματα, έτσι η θέα των βιτρινών των καταστημάτων αποτελεί ύψιστη ηδονή.

Γυναίκα που ούτε αργεί στα ραντεβού, ούτε έλκεται από τις βιτρίνες, πρέπει να κατηγοριοποιείται στους άντρες.

Διαφορές στην σκέψη

Στην σκέψη τους υπερτερεί το πρωτόγονο ένστικτο, ενώ στους άνδρες ο βαθύς στοχασμός. Αυτό φαίνεται:

  • στην χρήση της γλώσσας· η γυναίκα είναι περισσότερο ποιητική και λιγότερο ακριβολόγος·
  • προκαλούνται διανοητικά κυρίως από τα «ενδεχομένως άλλως έχειν» (τις διφορούμενες καθημερινές πράξεις), παρά τα «όντως όντα» (τα αιώνια και αναλλοίωτα: φυσικές επιστήμες, φιλοσοφία, θεολογία)·
  • οι γυναίκες είναι αναμφίβολα καλύτεροι κριτές χαρακτήρων.

Το ένστικτο προηγείται στην σκέψη από τον στοχασμό· αυτό ο Πλάτων το υπονόησε βάζοντας τον Σωκράτη, το διαχρονικό πρότυπο στοχαστή, να έχει ως δασκάλα μια γυναίκα: την Διοτίμα. Για αυτό οι άντρες αισθανόμαστε χαμένοι όταν δεν μοιραζόμαστε την ζωή μας με μια γυναίκα. Γυναίκα που δεν διαθέτει ποιητικό λόγο, ενώ προσπαθεί να ακριβολογεί πάντα (βλέπε Ζωή Κωνσταντοπούλου), πρέπει να κατηγοριοποιείται στους άντρες.

Διαφορές στην σεξουαλικότητα

Η επιθυμία τους για σεξ έχει τα χαρακτηριστικά της όρεξης — όχι της πείνας· η σεξουαλική πείνα είναι ανδρικό χαρακτηριστικό. Οι γυναίκες κυνηγοί, λόγω συναισθηματικής αναπηρίας, έχουν υποκαταστήσει την ανθρώπινη πληρότητα με την σεξουαλική ηδονή. Γυναίκα κυνηγός κατηγοριοποιείται πάραυτα στους άντρες ομοφυλόφιλους.

Διαφορές στην συμπεριφορά

Στην συμπεριφορά τους είναι συνεργάσιμες — όχι ανταγωνιστικές· δεν αναλώνονται όπως εμείς οι άντρες σε ανόητες κοκορομαχίες. Γυναίκα που είναι ανδροπρεπώς ανταγωνιστική απορρίπτεται και σαν γυναίκα και σαν άντρας, γιατί δεν είναι ανταγωνιστικότητα, αλλά υστερία.

Φεμινιστική αποτυχία

Οι άντρες φεμινιστές μου προκαλούν θλίψη και οργή. Θλίψη, γιατί δεν καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει γυναίκα Τσιτσάνης, γιατί δεν υπάρχει και γυναίκα δράκος. Οργή, γιατί δεν καταλαβαίνουν πως σε καθεστώς ισοπεδωτικής εξίσωσης είναι οι γυναίκες που χάνουν. Οι γυναίκες ανέκαθεν απαιτούσαν, και ορθά, να μην αποτελούν αντικείμενα ηδονής. Ρίξτε όμως μια ματιά γύρω σας, στα πάντα πλέον η γυναίκα προβάλλεται ως αντικείμενο ηδονής: από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις και τα μουσικά βίντεο, μέχρι τις αφίσες και το youporn. Αυτό είναι το κατόρθωμα του φεμινισμού: στον προσωπικό μου περίγυρο, οι παραδοσιακές γιαγιάδες (που δεν είχαν σεξουαλική ζωή πριν τον γάμο τους, ούτε δουλειά μετά) όλες ανεξαιρέτως ήταν αφέντρες στα σπίτια τους — σήμερα, οι φεμινίστριες κόρες μας φοβόμαστε μην στα 38τους καταντήσουν να ζητιανεύουν για σπέρμα (χωρίς διάθεση υπερβολής!).

Κοντολογίς

Ο φεμινισμός απλά κατάφερε στα γυναικεία μειονεκτήματα να προσθέσει και τα ανδρικά.

5 σχόλια στο “Ζητιανεύοντας σπέρμα”

  1. άνθρωπος δίχως μόρφωση, δίχως οικονομική ανεξαρτησία και δίχως τη νομοθετική και ηθική ομολογία του δικαιώματος της κατοχής στον εαυτό του και της αυτοδιάθεσής του , δυστυχώς δεν έχει υπόσταση. Αυτό προσπάθησαν να πετύχουν οι γυναίκες αλλά δυστυχώς άμαθες και άπειρες χωρίς νόρμες και στρατηγική έγιναν έρμαια πλάνης και παραπλάνησης και όχι μόνο δεν κέρδισαν αλλά διαβρώθηκαν οι ίδιες.
    καλώς που προσπάθησαν! ατυχές το αποτέλεσμα…ίσως μια άλλη προσπάθεια να είναι ώρα να γίνει.

  2. δεν θα ασχοληθω με ολο το αρθρο γιατι πρεπει να γραψω ολοκληρη εκθεση.ηθελα να αναφερθω στι σημειο που αναφερεται οτι οι ανδρες “εδωσαν” δικαιωμα ψηφου στις γυναικες.πρωτον δεν τους ανηκει για να το δωσουν κιολας.ειναι πολιτικο δικαιωμα η ψηφος και οριζεται απο την ιδιοτητα του πολιτη μιας χωρας κλπ.ακομα και αν δεχθουμε τους μπακαλιστικους ορους δινω -παιρνω οι γυναικες ΠΗΡΑΝ,ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΑΝ το δικαιωμα αυτο που κραταγαν με νυχια και με δοντια οι αντρες και νικησαν με ορθολογικα οχι συναισθηματικα επιχειρηματα.δευτερον, αν ειχαν ισο δικαιωμα προσβασης στην επιστημη σε περασμενο βαθος χρονου θα καναμε αλλη συζητηση.τελος ο σεξουαλικος προσανατολισμος ,η συμπεριφορα και ο τροπος σκεψης εχουν τεραστιο βαθμο κοινωνικης προσαρμοστικοτητας αντιθετα με τον απολυτο ντετερμινιστικο τροπο που τιθεται στο παραπανω αρθρο.διαβαζοντας κανεις το αρθρο ευκολα καταλαβαινει την εμπαθεια προς τις δυναμικες γυναικες και η αυθαιρετη κατηγοριοποιηση για το πως φερεται το ενα και το αλλο φυλο.αποτελει ακυρη συσχετιση για τους αντρες που μπορει πχ να βλεπουν βιτρινες και για τις γυναικες που ειναι πχ στην ωρα τους.(ο ιδιος ο πλατωνας αναφερει συμφωνα με τον πλατωνικο ερωτα οτι η πραγματικη φυση της ψυχης περιεχει το ανδρικο και το γυναικειο στοιχειο )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.