Ήπια γενοκτονία στην Ευρώπη

Τις τελευταίες δεκαετίες η Ελλάδα με τα κεφάλαια που εισέρρευσαν από την ΕΕ άλλαξε πρόσωπο, από βαλκανική χώρα γίναμε Ευρωπαϊκή: υποδομές, ευημερία, δικαιώματα, μετακίνηση. Παρ’ όλα αυτά ένα απίστευτο 71% των Ελλήνων έχουν αρνητική άποψη για την Ευρωπαϊκή Ένωση (Pew Research Center, 2015). Είναι το χειρότερο ποσοστό στην ΕΕ. Προφανώς η οικονομική λιτότητα αποτυπώνεται στο ποσοστό αυτό. Η Ελλάδα όμως δεν είναι μια τυχαία χώρα, ούτε ένας λαός αμνησίας και ακρισίας όπως πληρώνονται για να μας παρουσιάζουν ο Αρκάς, η Ομάδα Αλήθεια και ο Ράμφος, ούτε απεχθάνονται την Ευρώπη.

Ακριβώς το αντίθετο, οι Έλληνες έχουν, αποδεδειγμένα ιστορικά, θηριώδες πολιτικό ένστικτο· η πολιτική ρέει στο αίμα τους (το απέδειξαν τα τελευταία 200 χρόνια οι Νεοέλληνες με εντυπωσιακές διεθνείς πρωτιές: το 1821 πρώτη εθνική απελευθέρωση· 1925 πρώτη μετακίνηση πληθυσμών· 1940 πρώτη νίκη συμμάχων· 1947 πρώτη Αμερικανική βοήθεια· 1974 πρώτο κύμα εκδημοκρατισμού – πηγή, Mark Mazower, «Democracy’s Cradle, Rocking the World», NYT 2011). Το πολιτικό ένστικτο βασίζεται συνήθως σε δεδομένα αρχειοθετημένα λίγο κάτω από το επίπεδο του συνείδησης, η οποία προσομοιάζει στον πίδακα ενός σιντριβανιού που λαμπυρίζει για λίγο στο φως της ημέρας πριν βυθιστεί ξανά στο ασυνείδητο από όπου πηγάζει. Ακόμα και αν δεν γίνει δεκτή η ύπαρξη συλλογικού ασυνειδήτου (π.χ. μύθοι), δύσκολα παραβλέπεις τις πολιτιστικές αξίες της Ελληνικής γλώσσας· και ως εκ τούτου τα ανεπίγνωστα ηθικά κριτήρια που αυτή υπαγορεύει στην πολιτική σκέψη. Οι Νεοέλληνες τελευταία απέδειξαν ξανά το πολιτικό τους ένστικτο το 2015, όταν πρώτοι έδωσαν το έναυσμα για το αντισυστημικό δυτικό τσουνάμι του «λαϊκισμού». Οπότε προκύπτει αβίαστα το ερώτημα από αυτό το απίστευτο 71%: «τι είδαν πάλι οι Έλληνες, πρώτοι;» ή μάλλον καλύτερα, «τι αισθάνθηκαν πάλι οι Έλληνες, πρώτοι;».

Αυτό που αισθάνθηκαν ήταν το μίσος της ΕΕ για την Ευρώπη, λόγω:

1) Επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης. Δεν είναι κάτι νέο, συμβαίνει σταδιακά, τις τελευταίες δεκαετίες, στις χώρες της ΕΕ. Τα τελευταία χρόνια απλά γιγαντώθηκε με την «προσφυγική» κρίση. Πολλά θα μπορούσαν να κάνουν για να την σταματήσουν, όπως ασφαλείς ζώνες για πληθυσμούς στις χώρες προέλευσης και άμεσες απελάσεις στις χώρες υποδοχής.

2) Δημογραφικού χειμώνα. Ευθεία εφαρμογή πολιτικών κατά της Ευρωπαϊκής οικογένειας και εξίσου ευθεία προσπάθεια αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού από οτιδήποτε υβριδικό. Από την επιλογή ηγετών με παράξενες οικογένειες ως πρότυπα έως την αποδόμηση των οικογενειακών επιδομάτων και τον χλευασμό της γυναίκας νοικοκυράς. Στην περίπτωση της Ελλάδας υπάρχουν τρία ακόμη τεράστια προβλήματα: τα τροχαία, οι αμβλώσεις και το Brain Drain.

3) Υπονόμευσης Ευρωπαϊκότητας. Είναι αδύνατον να δημιουργηθεί Ευρωπαϊκή ταυτότητα χωρίς αίσθηση ανωτερότητας για την ιστορία και την καταγωγή (αλλιώς γιατί να θέλεις να την υιοθετήσεις;). Με την εμμονική έμφαση στην αποικιοκρατία, το ολοκαύτωμα (η ιστορία έχει πολλές αναγνώσεις) και την τεχνοκρατική (μη Ελληνική/Λατινική) εκπαίδευση, οι «ταγοί» της ΕΕ πρόδωσαν τις πραγματικές προθέσεις τους.

4) Ελεύθερου διεθνούς εμπορίου. Το ανερμάτιστο διεθνές εμπόριο προάγει ευθέως την παιδική εργασία, την έκπτωση των εργασιακών δικαιωμάτων, την αμεριμνησία για το περιβάλλον και την φτωχοποίηση/υπερφορολόγηση των Ευρωπαίων εργαζομένων και της μεσαίας τάξης.

5) Εξάλειψης αντίλογου. Με την πολιτική ορθότητα ως αιχμή του δόρατος των δυστοπικά ομοιόμορφων ΜΜΕ και τον αντιρατσιστικό νόμο για όποιο δημόσιο πρόσωπο βρει το θάρρος να εκφραστεί. Απέτυχαν όμως να προβλέψουν το ανεξέλεγκτο των κοινωνικών δικτύων και εκεί την πάτησαν: το διαδίκτυο σκοτώνει πλέον την «Liberal Elite» της ΕΕ, όπως τα κανόνια σκότωσαν τους φεουδάρχες και η τυπογραφία τους θρησκόληπτους.

Παρ’ όλο τον «αντιρατσιστικό» μανδύα, ο στόχος της ΕΕ είναι ξεκάθαρος: μια ήπια γενοκτονία στην Ευρώπη με σταδιακή εξάλειψη, δημογραφική και πολιτιστική, των γηγενών πληθυσμών. Ως υπερήφανοι Ευρωπαίοι όμως θα αντισταθούμε και θα υπερισχύσουμε έναντι των δωσίλογων «ταγών» της ΕΕ και των «άγνωστων» αφεντικών τους.

Μετά την ήττα αυτής της «Liberal Elite», θα ξαναπροσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο που μας έκλεψαν: τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.

Μια σκέψη στο “Ήπια γενοκτονία στην Ευρώπη”

  1. Ήπια γενοκτονία στην Ευρώπη αλλά έντονη γενοκτονία στην Ελλάδα.Εάν βάλουμε και τους 500.000 που έφυγαν εξωτερικό τότε η γενοκτονία της Ελλάδος δεν είναι ήπια. Ένα κράτος εχθρικό προς την οικογένεια δεν έχει μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.